Toebehoren

ABUS Sloten

ABUS beschikt met zijn hoogwaardige beugel-, ketting- en vouwsloten, gepantserde en normale kabelsloten en spiraalsloten over een volledig spectrum aan sloten.

Axa Bike Security

Axa heeft een breed scala aan verlichtingsproducten, van lampjes waar je gezien mee wordt tot verlichting met veel licht waar je zelf uitstekend mee kan zien. Voor iedere fiets en fietser heeft AXA de juiste verlichting.  Nieuw in het assortiment zijn onze oplaadbare verlichtingsproducten, zodat u nooit meer hoeft te zoeken naar nieuwe batterijen.

Basil Fietstassen

Al sinds 1976 streven wij ernaar om jou nog vaker van jouw fiets te laten genieten. Dat doen we met de eigen ontwikkelde fietsmanden en fietstassen. Met een complete collectie fietsmanden, tassen, accessoires, passend bij jouw persoonlijke wensen en stijl, maakt Basil nu nog meer mensen gelukkig.

BoBike

Bobike heeft verschillende modellen fietszitjes voor divers gebruik en voor verschillende leeftijdsklassen.
Of eigenlijk gewichtsklassen want op het gebied van fietszitjes is het gewicht altijd leidend.
Er zijn voorzitjes voor kindjes tot een gewicht van 15kg in de modellen GOONE en Exclusive.
Er zijn achterzitjes voor kinderen tot een gewicht van 22kg in de modellen GOONE, en Exclusive . Voor grotere kinderen die al goed zelfstandig achterop de fiets kunnen zitten, heeft Bobike de Classic Junior.

Brooks England

Brooks bestaat al meer dan 150 jaar! 
Sindsdien maakt het merk uit Engeland de meest iconische en comfortabele zadels en handvaten. 
Je herkent ze misschien wel aan het leer en de verfijnde afwerking. Maar Brooks maakt meer dan dat en gaat uiteraard met de tijd mee. Zo zien we zadels van plastic, rubber en sinds kort ook cambium
Op deze manier wordt kwaliteit, duurzaamheid en comfort gewaarborgd. 

KMC Chain

Met meer dan 40 jaar ervaring in de productie, neemt KMC de state-of-the-art technologie over. KMC-derailleurkettingen zijn 100% compatibel met alle belangrijke systemen. Wij maken geen onderscheid tussen disciplines; onze kettingen zijn geschikt voor zowel de weg als off-road.

Ritchey

Geboren uit een passie voor fietsen en het creëren van producten die de fietservaring verbeteren, is bij Ritchey de lat steeds weer hoger komen te liggen. Al meer dan 45 jaar is Ritchey toonaangevend in het leveren van race-waardige, expeditie- en kampioenschaps waardige onderdelen voor een prijs waarvoor geen profcontract nodig is.

SKS

Als toonaangevende fabrikant van fietsaccessoires zorgen we er al bijna honderd jaar voor dat de fietswielen blijven draaien. Elke dag brengen we onze slogan Ride On! tot leven. Door vaart te maken, succesvolle wegen in te slaan en onze doelen te bereiken. Met bewezen producten, innovatieve oplossingen en frisse ideeën. “Made in Germany” weerspiegelt daarbij de hoge normen die wij hanteren in kwaliteit, functionaliteit en design. 

SMP

Selle SMP is een Italiaans familiebedrijf, geboren in Padua in 1947, dat een revolutie teweeg heeft gebracht in het concept van fietszadels en een symbool is geworden van kwaliteit, ergonomie en innovatie.
Tegenwoordig verkoopt Selle SMP zijn producten in meer dan 65 landen en is het de wereldleider onder fabrikanten van hoogwaardige ergonomische zadels, een voorbeeld van Italiaanse uitmuntendheid!