Over ons

Maak van je passie je beroep

Peters bike repair werkplaats

Passie:

“Maak van je passie je beroep.” Dit is de basis waarop ik Peter’s Bike Repair ben opgestart.

Initieel ging het ook enkel over deze passie, het sleutelen aan fietsen. Intussen is dit uitgegroeid tot verschillende specialisaties en verkoop van nieuwe en 2de-hands fietsen en accessoires. 

Hierbij staat één ding centraal – Het correct adviseren van de klant. Want een tevreden klant …

Kennis:

Passie is de drijfveer maar het constant opbouwen en onderhouden van kennis is in ons vak zeker van even groot belang.
Ik volg dan ook regelmatig opleidingen bij de verschillende leveranciers en behaal dan ook graag de nodige certificaten als bewijs van mijn kennis.  
Intussen ben ik Bosch, Shimano en Brose gecertifieerd voor het onderhoud van e-bikes, heb ik het certificaat Shimano DI2 service center behaald en onderhoud ik mijn kennis om ondersteuning te kunnen bieden op de nieuwste technologieën in fietsland

Peters ebike repair
Wielherstelling

Onze werkplaats

Een garage met een oldtimer, wat motoren en een werkbank is in de loop der jaren uitgegroeid tot het kloppend hart van Peter’s Bike Repair. 
Want naast passie en kennis is een overzichtelijke werkplaats met professioneel materiaal noodzakelijk om steeds de beste service te kunnen bieden in dit vak.
Zo is er intussen een aparte ruimte bijgekomen voor het rechten van en werken aan wielen, zijn de nodige computers met toebehoren aanwezig om uw e-bike volledig te kunnen uitlezen, updaten en onderhouden.
Verder is er intussen een standaard voorraad aan wisselstukken aanwezig zodat we de meeste herstellingen binnen de kortst mogelijke tijd kunnen uitvoeren.