Nieuwe Fietsen

E-Bikes (In voorraad of verwacht)

1.949,00 €

Deze electrische fiets van het Nederlandse merk Bikkel is prijs/kwaliteit onklopbaar. De fiets is voorzien van een middenmotor van Bafang, (Bafang is zowat de grootste fabrikant van fietsmotoren ter wereld), heeft een batterij van 468 WH die u ruim 100KM ver brengt met één batterijlading. Tevens heeft dit “limited” exemplaar onderhoudsvrije trommelremmen van Shimano en is  hij uitgerust met de onverslijtbare Nexus 7 versnellingsnaaf. Tel hierbij de verende voorvork en de verende zadelpen, en u bent gegarandeerd van kilometers comfortabel fietsplezier! Dé ideale fiets voor wie een electrische fiets zoekt in de prijsklasse beneden de 2000 EUR.

2.249,00 €

Mooie City e-bike met lage instap. De Shimano Steps E5000 middenmotor met een vermogen van 250 W en 40 Nm en de batterij met een vermogen van 400 Wh leveren een bereik tot wel 120 km*. Deze fiets is U-uitgerust met een bijna onderhoudsvrije, Nexus zeven versnellingsnaaf van Shimano. Op deze fiets heeft u een echte “hollandse” rechtop  zitpositie. Comfort staat hier dan ook voorop! De zitpositie kan worden ingesteld met behulp van onze verstelbare stuurpen. De fiets is ideaal voor  korte verplaatsingen in de stad maar ook langere fietstochten langs rustige wegen behoren tot de mogeijkheden!

2.449,00 €

De Bikkel Ibee Bora is een echte klassieker. Op deze fiets zit u mooi rechtop, naar aloude hollandse traditie. U bent meester van de weg! De fiets heeft een middenmotor en een batterij van zo maar even 604 WH. De fiets heeft schijfremmen zodat u ook in minder goede weersomstandigheden veilig kan stoppen. De ketting zit goed beschermd, en drijft een Nexus 7 versnellingsnaaf aan. Weinig onderhoud is hier nodig. De geveerde vork en het geveerd zadel zorden ervoor dat u als koning(in) over de weg zweeft. Aarzel niet en kom hem testen. Prijs/kwaliteit zeker één van de betere!

2.849,00 €

Deze echte Hollandse fiets heeft een middenmotor van Bafang met 80 NM koppel. Hiermee is geen helling te stijl. De motor drijft een  Nexus 7 versnellingsnaaf aan en de kettig zit volledig beschermd in een elegante kettingkast. De fiets is tevens voorzien van een jasbeschermer en beschikt over een ingebouwde batterij van zo maar even 600WH. Ook deze fiets beschikt over voor een electrische fiets zo nodige schijfremmen. De fiets heeft een geometrie die gericht is op comfortabel rijden. De geveerde zadelpen en voorvork dragen hier hun steentje aan bij.  Een aanrader in een betaalbare prijsklasse!

 

4.299,00 €

EBM is een Duitse fabrikant die toonaangevend is in het segment van Top – electrische fietsen. Je mag stellen dat dit dé concurrent is van de Strömer of de Riese en Muller. Deze mooie en prima uitgeruste unisex touring e-bike is voorzien van de krachtige Bosch Performance CX motor met 80 Nm Koppel. Samen met de 625 Wh accu zorgt dit voor een autonmie van wel 180 km. De fiets straalt niet alleen degelijkheid uit, maar het afwekingsniveau zal menig hoofd doen draaien. Het frame met ingebouwde batterij is ultra stevig en bezorgt de fiets een uiterst stabiel rijgedrag. De naafversneling van Shimano is dan weer zo goed als onderhoudsvrij, waardoor u met deze fiets gegarandeerd vele duizenden kilometers zonder zorgen op pad kan. Wat bagage meenemen? met de ultra sterke bagagedrager is dit een fluitje van een cent. 

 

2.950,00 €

De IWEECH is een speciale fiets. Deze nieuws Smart-Bike heeft de krachtigste electrische motor van het moment, (Brose) en koppelt die aan een uitneembare batterij die eveneens door Brose wordt gemaakt. De fiets wordt standaard voorzien van spatborden, krachtige verlichting van Novatec, en heeft schijfremmen van Shimano. Bovendien is de aandrijving via een Gates riem, alweer het neusje van de zalm op vlak van riemaandrijving. De fiets heeft standaard navigatie, en wanneer je dreigt zonder batterij te vallen, zal hij het niveau van ondersteuning zelf verminderen om ervoor te zorgen dat je toch thuis geraakt. Kom hem gratis testrijden! Je zal versteld staan!

3.059,00 €

Liever een sportieve, doch comfortabele fiets die afgewerkt is met kwalitatief uitstekend materiaal? Dan is dit wellicht jouw ding. De Superior SBT 600i heeft een ingebouwde batterij van 500WH en de Bosch Active Line Plus motor, is voorzien van degelijke chijfremmen van Shimano, geveerd zadel en geveerde voorvork. Dit is een fiets die zich leent voor dagelijks gebruik en die garant staat voor jarenlang zorgeloos fietsplezier. De mat zwarte kleur maakt hem even trendy als mooi. De ver doorlopende spatborden met ingebouwd achterlicht zorgen ervoor dat opspattend water jou niet zal deren. Kom hem vrijblijvend testen!

3.059,00 €

Deze Superior fiets werd in 2021 door VAB verkozen als electrische fiets van het jaar. Hij deelt het kader en de opbouw van de SBT 600i hiernaast maar onderscheidt zich door een aandrijving met naafversnelling. Dit is zeer onderhoudsvriendelijk. Tevens zit de ketting in een gesloten kettigkast waardoor ook deze weinig smeerbeurten zal nodig hebben.  zoals de SBT600i Het merk Frappé wordt gebouwd in dezelfde fabriek als de fietsen van Superior. Deze fiets met de kwalitatief hoogstaande riemaandrijving van Gates, is uitermate geschikt voor intensief gebruik. De Bosch motor in combinatie met de naafversnelling staan garant voor kilometers zorgeloos fietsplezier. 

3.599,00 €

Het merk Frappé wordt gebouwd in dezelfde fabriek als de fietsen van Superior. Deze fiets met de kwalitatief hoogstaande riemaandrijving van Gates, is uitermate geschikt voor intensief gebruik. De Bosch motor in combinatie met de naafversnelling staan garant voor kilometers zorgeloos fietsplezier.  De stevige, ver doorlopende spatborden met geintegreerd Led achterlicht zorgen ervoor dat je in het donker of bij regenweer, veilig en droog op je bestemming geraakt. Bovendien biedt Frappé net zoals Superior 5 jaar garantie op de kader van de fiets. 

 

 

3.450,00 €

Deze fiets van Belgische makelij is afgewerkt met onderdelen van top kwaliteit. 
De Shimano Steps E6100 motor is krachtig, zuinig en stil tegelijk. De fiets is voorzien van een uitneembare  batterij van 504 WH met tot 185 km autonomie. De verende vork, regelbare stuurpen, soepele trapondersteuning ergonomisch zadel & handvaten zullen jou een superieur rijcomfort bezorgen. Dit model is voorzien van 9  externe versnellingen (derailleur). Tevens is hij  voorzien van extra brede anti-lek banden en hydraulische schijfremmen. Deze fiets is uitermate geschikt voor intensief gebruik! Oerdegelijk en van eigen bodem!

3.550,00 €

Deze damesfiets van Belgische makelij is afgewerkt met onderdelen van top kwaliteit. 
De Shimano Steps E6100 motor is krachtig, zuinig en stil tegelijk. De fiets is voorzien van een uitneembare  batterij van 504 WH met tot 185 km autonomie. De verende vork, regelbare stuurpen, soepele trapondersteuning ergonomisch zadel & handvaten zullen jou een superieur rijcomfort bezorgen. Dit model is voorzien van 7  interne versnellingen (naaf). Tevens is hij  voorzien van extra brede anti-lek banden en hydraulische schijfremmen. Deze fiets is uitermate geschikt voor intensief gebruik! Oerdegelijk en van eigen bodem!

3.550,00 €

Deze stijlvolle herenfiets van Belgische makelij is afgewerkt met onderdelen van top kwaliteit. 
De Shimano Steps E6100 motor is krachtig, zuinig en stil tegelijk. De fiets is voorzien van een uitneembare  batterij van 504 WH met tot 185 km autonomie. De verende vork, regelbare stuurpen, soepele trapondersteuning ergonomisch zadel & handvaten zullen jou een superieur rijcomfort bezorgen. Dit model is voorzien van 7  interne versnellingen (naaf). Tevens is hij  voorzien van extra brede anti-lek banden en hydraulische schijfremmen. Deze fiets is uitermate geschikt voor intensief gebruik! Oerdegelijk en van eigen bodem!

Race & Mountainbike

6.999,00 €

De volledig nieuwe AR is de fiets die u nodig heeft wanneer je op zoek bent naar snelheid. Of je nu een persoonlijk record wil neerzetten op een segment of je bent op zoek naar Olympisch Goud, de AR is gebouwd om je naar de finish te stuwen! Niet alleen sneller maar beter in alle opzichten. De nieuwe AR is gebouwd met één doel: Presteren! Snel rijden heeft onder andere te maken met het optimaal door de wind klieven en de nieuwe AR zal je op dat vlak zeker niet teleurstellen, maar hij werd ook  ontworpen om je in optimale omstandigheden te laten presteren.  Je wil immers frisser dan de competitie aan de meet verschijnen. Daarom hebben we de nieuwe AR gebouwd, vertrekkend vanop een wit blad. We bekeken de performance data van de vorige AR, wetend hoe snel die al is, en hoezeer hij als referentie dient voor racers en zowat de hele race industrie en slaagden er in door hoogtechnologische ingrepen de rijkwaliteit en wendbaarheid naar een nog hoger niveu te tillen. Het resultaat is nu simpelweg de snelste beste aero racefiets die we ooit hebben gebouwd! Deze nieuwe AR is gemiddeld % sneller dan zijn voorganger en het gros van zijn concurrenten. Op zoek naar wendbaarheid, snelheid én comfort? Zoek dan niet langer!

2999,00 €

Een frame met een maximale stijfheid, snelheid en compromisloze prestaties op de weg. De perfecte kabel- en buisintegratie in het frame, de cockpit en de voorvork benadrukt het minimalistische design. Mechanisch gezien worden de ideale operationele prestaties, functionaliteit en gewicht geleverd door de Shimano Ultegra groepset, die een veel voorkomend zicht is in racemachines. Om het rijcomfort op hobbelige, wegen te verbeteren, gebruiken we normaal gesproken X-Road 30 mm banden; het frame kan echter ook de grindbreedte van 40 mm bevatten. De DT Swiss C 1800 Spline DB23+ een 23 mm velg lichtgewicht wielstel biedt meerdere bandbreedtes en kan dankzij de maximale bandenspeling worden afgestemd op de grindwegopstelling.

1349,00 €

Het High end aluminium frame van dit model is ontworpen om dezelfde ervaring te bieden als de duurdere Carbon frames. Deze fiets is ideaal voor intensief gebruik, regelmatige workouts, en zelfs je eerste races. De XP 919 heeft de snelheid, het optimale gewicht, en biedt comfort voor lange ritten. De BOOST standaard naven maken dit een top frame en zorgen ervoor dat de vork ultra stevig is. Tevens zorgt de op afstand bedienbare lock out voor extra veiligheid op zwaar terrein en voorkom je hiermee accidentele schade.  De Shimano SLX 1×12 groepset groepset zorgt in combinatie met Deore onderdelen en de 10/51 cassette voor een maximaal bereik zodat je elke helling aankan. 

 

6.499,00 €

De op één na duurste Mountainbike in het Superior gamma. Natuurlijk ook het neusje van de zalm. Deze full suspension fiets weegt volledig afgemonteerd slechts 11.2 KG! Ons beste Full suspensioen frame in het nieuwste design. Dit model is er klaar voor om samen met jou top prestaties neer te zetten in ieder terrein, of het nu snel en technisch is of wanneer het gaat om marathons. Naast de technische afwerking zal je weg zijn van kleine details zoals de mogelijkheid om twee volwaardige bidons mee te nemen, interne routing van de dropper post  en het gebruik van ultra lichte “One+” componenten. Met deze fiets wil je het beste van jezelf geven en alle elementen verslaan.