Fietsen

Bikkel Bikes

Hét merk voor wie een budgetvriendelijke, oerdegelijke, echte “Hollandse” (lees comfortabele) fiets wil. Bikkel biedt zowel gewone als elektrische fietsen aan. Met de hand gebouwd in Nederland, fietsland bij uitstek.

iWeech

Inzake rijgevoel identiek aan de Cowboy, met dezelfde natuurlijke trapondersteuning, maar een drie keer krachtiger motor van Duitse makelij en een dubbel zo sterke batterij. De ondersteuning van deze fiets is werkelijk fenomenaal en niet gezien in fietsland. Comfortabel, handig in gebruik (wegklappend stuur en pedalen) en apart. Een echte eyecatcher!

EBM

In de e-bike manufaktur in Oldenburg ontwikkelen we  premium e-bikes voor mensen die op zoek zijn naar het beste op vlak van comfort, duurzaamheid en betrouwbaarheid.  Onze focus migt op Duitse degelijkheid. Zo gebruiken we enkel de motoren van Bosch en combineren die met onderdelen van de allerbeste producenten zoals Shimano, Gates, Rohloff enz.

Superior

Absolute wereldtop in MTB maar ook sterk in Racefietsen en Stadsfietsen, zowel gewoon als elektrisch aangedreven.

Yoors

Belgisch merk, gespecialiseerd in elektrische Fietsen en Steps, dat zich inzake prijs/kwaliteit verhouding bij de absolute top mag rekenen. Zij gebruiken bij de bouw van de fietsen enkel de allerbeste onderdelen en zijn er daardoor in geslaagd hun fiets een autonomie te bezorgen van wel 185 km op één batterijlading. 

Felt Bycicles

Geboren in California in 1991 met slechts één doel:      Snel zijn!                                                                                Voor het 9e jaar op rij werd de Felt IA verkozen tot beste triathlon fiets ter wereld.  Hun nieuwe AR AERO Road racefiets is gemiddeld 9% sneller dan de concurrentie doch minstens zo comfortabel. Absolute top voor wie zoekt naar het allerbeste!